Maxxter GANG MAX (black-pearl green)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maxxter GANG MAX (black-pearl green)

Електроскутер GANG MAX - справжній король доріг. Потужний, з дійсно великим запасом ходу. Електричний скутер GANG MAX дозволяє переміщатися на відстань до 80 кілометрів, завдяки потужному 2000 Вт двигуну, а також акумуляторної батареї підвищеної ємності. Скутер забезпечений безкамерними шинами, які захищені від моментальної розгерметизації, гарантуючи динамізм і свободу пересування.

35 100 грн (вкл. НДС) 35 100 грн (без НДС)
Не начислять

local_shipping Доставка осуществляется перевозчиком Новая почта

Електроскутер GANG MAX - справжній король доріг. Потужний, з дійсно великим запасом ходу. Електричний скутер GANG MAX дозволяє переміщатися на відстань до 80 кілометрів, завдяки потужному 2000 Вт двигуну, а також акумуляторної батареї підвищеної ємності. Скутер забезпечений безкамерними шинами, які захищені від моментальної розгерметизації, гарантуючи динамізм і свободу пересування. Вигідний, екологічний, без мастил і свічок. Ніяких вихлопних газів і іншого забруднення навколишнього середовища. З ним не потрібно турбуватися щодо браку заряду при поїздках за місто. Під сидінням прихований місткий багажник, що дозволяє взяти з собою досить великий обсяг вантажу.

Характеристики:

  • Батарея: 72В / 20Аг
  • Пробіг на одному заряді: до 80 км (залежить від рельєфу і навантаження)
  • Двигун: 2000Вт (2500Вт максимальна), безколекторний
  • Передні і задні алюмінієві диски
  • Покришки: безкамерні
  • Гальма: передні і задні дискові
  • Максимальна швидкість: до 65 км/год
  • Час зарядки: 6-8 годин
  • Навантаження: до 200 кг
  • Вага товару: 120 кг (78 кг база, 42 кг батарея)
Maxxter
GANG MAX (black-pearl green)

Доставка:  Ми відправляємо товар в перебігу 1-2 днів по Києву та інші регіони по Україні за допомогою служб доставки:  Можлива доставка будь-якою іншою службою. Доставка електровелосипеда по тарифам перевізника обійдеться близько 150-200 грн. Після відправки Ви отримаєте СМС з номером посилки, за яким на сайті служби доставки можна відстежити де знаходиться вантаж і коли він приїде в пункт призначення. Після того як посилка прибуде на склад, Ви отримаєте СМС з запрошенням отримати вантаж.  

Оплата: Можливі способи оплати за товар: 1. Готівковий розрахунок – оплата проводиться кур'єру при отриманні товару в межах Києва.  2.Накладений платіж- Ви платите за товар при отриманні його на складі у Вашому місті. Вартість даної послуги - 2% від вартості товару + 17грн для Нової Пошти, 1% + 15грн для Інтайм і 1% + 17грн для Автолюкса. 3.Оплата карткою Приватбанку- здійснюється в будь-якому відділенні Приватбанку через термінал або через Приват24. Комісія за переказ грошей не стягується.

chat Комментарии (0)