Maxxter GANG (black-gray)
zoom_out_map

Maxxter GANG (black-gray)

Maxxter GANG - компактний і швидкий. Спортивний дизайн надає йому агресивний зовнішній вигляд. Електроскутер дозволяє переміщатися на відстань до 80 кілометрів завдяки використанню потужного 1000-ватним двигуном, вбудованого в заднє колесо, а також, акумуляторної батареї підвищеної ємності. Він дозволить вам вільно пересуватися містом, незважаючи на пробки, труднощі з паркуванням, а також, допоможе заощадити за рахунок відмови від купівлі палива.

27 000 грн (вкл. НДС) 27 000 грн (без НДС)
Не начислять

local_shipping Доставка осуществляется перевозчиком Новая почта

Maxxter GANG - компактний і швидкий. Спортивний дизайн надає йому агресивний зовнішній вигляд. Електроскутер дозволяє переміщатися на відстань до 80 кілометрів завдяки використанню потужного 1000-ватним двигуном, вбудованого в заднє колесо, а також, акумуляторної батареї підвищеної ємності. Він дозволить вам вільно пересуватися містом, незважаючи на пробки, труднощі з паркуванням, а також, допоможе заощадити за рахунок відмови від купівлі палива. Чіпкі і чутливі гальма дозволяють комфортно і безпечно гальмувати як плавно, так і аварійно, в критичній ситуації. Безщітковий двигун зменшує знос і дозволить тривалий час користуватися скутером без додаткового обслуговування. Скутер забезпечений безкамерними шинами, які захищені від моментальної розгерметизації, гарантуючи динамізм і свободу пересування.

Вигідний, екологічний, без масла і свічок. Ніяких вихлопних газів та іншого забруднення навколишнього середовища.

Характеристики:

  • Батарея: 72В / 20Аг
  • Пробіг на одному заряді: до 80 км (залежить від рельєфу і навантаження)
  • Двигун: 1000 Вт, безколекторний
  • Передні і задні алюмінієві диски
  • Покришки: безкамерні
  • Гальма: передні і задні дискові
  • Максимальна швидкість: до 45 км/год
  • Час зарядки: 6-8 годин
  • Навантаження: до 200 кг
  • Вага товару: 86 кг (48 кг база, 38 кг батарея)
Maxxter
GANG (black-gray)

Доставка:  Ми відправляємо товар в перебігу 1-2 днів по Києву та інші регіони по Україні за допомогою служб доставки:  Можлива доставка будь-якою іншою службою. Доставка електровелосипеда по тарифам перевізника обійдеться близько 150-200 грн. Після відправки Ви отримаєте СМС з номером посилки, за яким на сайті служби доставки можна відстежити де знаходиться вантаж і коли він приїде в пункт призначення. Після того як посилка прибуде на склад, Ви отримаєте СМС з запрошенням отримати вантаж.  

Оплата: Можливі способи оплати за товар: 1. Готівковий розрахунок – оплата проводиться кур'єру при отриманні товару в межах Києва.  2.Накладений платіж- Ви платите за товар при отриманні його на складі у Вашому місті. Вартість даної послуги - 2% від вартості товару + 17грн для Нової Пошти, 1% + 15грн для Інтайм і 1% + 17грн для Автолюкса. 3.Оплата карткою Приватбанку- здійснюється в будь-якому відділенні Приватбанку через термінал або через Приват24. Комісія за переказ грошей не стягується.

chat Комментарии (0)