Maxxter RUFFER (black-silver)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Maxxter RUFFER (black-silver)

Maxxter Ruffer – достойний представник міського транспорту і засобу для прогулянок за містом. Задній амортизатор гарантує зручність пересування по нерівній місцевості, а широкі покришки поліпшать прохідність за межами міста. Універсальний, міський, компактний електровелосипед для повсякденного використання.

З допомогою вбудованого акумулятора, Maxxter Ruffer дозволяє долати великі відстані навіть не дуже досвідченому велосипедисту. Запас ходу от електромотора становить 40 км, але навіть після цього ви зможете продовжувати рук як на звичайному велосипеді.

19 800 грн (вкл. НДС) 19 800 грн (без НДС)
Не начислять

local_shipping Доставка осуществляется перевозчиком Новая почта

Maxxter Ruffer – достойний представник міського транспорту і засобу для прогулянок за містом. Задній амортизатор гарантує зручність пересування по нерівній місцевості, а широкі покришки поліпшать прохідність за межами міста. Універсальний, міський, компактний електровелосипед для повсякденного використання.

З допомогою вбудованого акумулятора, Maxxter Ruffer дозволяє долати великі відстані навіть не дуже досвідченому велосипедисту. Запас ходу от електромотора становить 40 км, але навіть після цього ви зможете продовжувати рук як на звичайному велосипеді. Максимальна швидкість – 25 км/год (обмежена електронікою). Двигун потужністю 250Вт вбудований в заднє колесо. вбудований в заднє колесо. Він абсолютно безшумний, ефективний, не боїться вологи.

Основний режим роботи електродвигуна – допомога при педалюванні (PAS). В режимі PAS (Pedal Assist System) мотор вмикається автоматично, як тільки велосипедист починає крутити педалі. Якщо перестати крутити педалі, мотор вимикається і велосипедист їде по інерції. Але також є ручка газу, при натисненні якої, велосипед їде з використанням електродвигуна, в такому випадку крутити педалі не потрібно (в такому режимі пробіг може значно скоротитись)

Головна особливість Maxxter Ruffer - складана конструкція 3D. Складається не тільки рама, але також кермо і навіть педалі! У складеному стані він займає місце не більше середньої валізи. Зручний для зберігання та перевезень у звичайному багажнику автомобіля. Складається байк за 30 секунд без використання будь-яких інструментів.

Maxxter Ruffer оснащений ліхтарем та звуковим сигналом, а також заднім багажником.

Особливості

  • Універсальний електричний велосипед – дозволяє пересуватись без використання електротяги, в режимі PAS (три режими потужності), або повністю на електричній тязі без використання педалей
  • Складана конструкція
  • Використання легкої та довговічної літієвої батареї
  • Літієва батарея вбудована в раму
  • Світлодіодний ліхтарик в базовій комплектації

Характеристики

  • Тип та матеріал рами: складаний, алюміній
  • Батарея: літієва, 48В/7.5А·год
  • Пробіг на одному заряді: до 40 км (при використанні PAS, залежить від типу їзди, навантажень, рельєфу)
  • Діаметр коліс: 20”
  • Двигун: 250W, безколекторний
  • Гальма: передні та задні дискові
  • Максимальна швидкість: 25 км/год
  • 7-швидкостей, перемикач Shimano
  • Час зарядки: 6-8 годин
  • Навантаження: до 110 кг
  • Вага: 23 кг

Преса та огляди

Root-Nation.com

Обзор Maxxter RUFFER. Удобный городской электровелосипед

Root-Nation.com

F.ua — О девайсах понятным языком

GEEK ONE

Maxxter
RUFFER (black-silver)

Доставка:  Ми відправляємо товар в перебігу 1-2 днів по Києву та інші регіони по Україні за допомогою служб доставки:  Можлива доставка будь-якою іншою службою. Доставка електровелосипеда по тарифам перевізника обійдеться близько 150-200 грн. Після відправки Ви отримаєте СМС з номером посилки, за яким на сайті служби доставки можна відстежити де знаходиться вантаж і коли він приїде в пункт призначення. Після того як посилка прибуде на склад, Ви отримаєте СМС з запрошенням отримати вантаж.  

Оплата: Можливі способи оплати за товар: 1. Готівковий розрахунок – оплата проводиться кур'єру при отриманні товару в межах Києва.  2.Накладений платіж- Ви платите за товар при отриманні його на складі у Вашому місті. Вартість даної послуги - 2% від вартості товару + 17грн для Нової Пошти, 1% + 15грн для Інтайм і 1% + 17грн для Автолюкса. 3.Оплата карткою Приватбанку- здійснюється в будь-якому відділенні Приватбанку через термінал або через Приват24. Комісія за переказ грошей не стягується.

chat Комментарии (0)